До уваги клієнтів ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА

Повідомляємо, що у зв’язку з набранням чинності Закону України «Про ринки капіталу та організовані товарні ринки» ТОВ «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА» з 1 липня 2021 року надаватиме клієнтам інвестиційні послуги на підставі Генерального договору.

Редакція Генерального договору з додатками затверджені наказом Генерального директора ТОВ «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА» №92/ОД від 25.06.2021 р. та набирають чинності з 1 липня 2021 р.

Публічна частина Генерального договору з додатками розміщенні на сайті ffin.ua в меню «Про нас» — «Ліцензії та документи».

Приєднання нових клієнтів до Генерального договору відбуватиметься шляхом підписання між ТОВ «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА» та клієнтом індивідуальної частини Генерального договору.

З 1 липня 2021 р. втрачають чинність Регламент обслуговування клієнтів на ринку цінних паперів та фінансових інструментів та всі додатки до регламенту, затверджені наказом Генерального директора ТОВ «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА» № 299 від 18.12.2019 р.

Чинним клієнтам ТОВ «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА» для продовження ділових відносин буде запропоновано підписати індивідуальні частини Генерального договору при зверненні клієнтів до ТОВ «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА» або до його філій з черговими замовленнями на отримання інвестиційних послуг.

 

Популярные статьи

Закажите бесплатную консультацию про услуги ООО «ФРИДОМ ФИНАНС УКРАИНА»