Freedom Holding Corp. купує американського брокера Prime Executions Inc.

18 грудня 2020 року група Freedom Holding Corp. (NASDAQ: FRHC) отримала схвалення заявки на право постійного членства з боку американського Агентства з регулювання діяльності фінансових інститутів (FINRA). Це дасть змогу холдингу працювати з клієнтами внутрішнього ринку США.

Тепер Freedom Holding Corp. купує брокерсько-дилерську компанію Prime Executions Inc. Закриття угоди планується протягом 30 календарних днів. Придбання Prime Executions розширює світову присутність холдингу і створює умови для розвитку в США.

«Ми раді повідомити про придбання компанії Prime Executions Inc., що має бездоганну репутацію на Нью-Йоркській фондовій біржі. І сподіваємося на плідну співпрацю з сильною командою брокерів і експертів ринку, які протягом останніх 30 років надають клієнтам високоякісне обслуговування. Ця угода це важлива подія для Freedom Holding Corp., оскільки вона дає нам можливість бути присутнім на ринках США і, відповідно, гарантує нашим клієнтам рентабельне та своєчасне здійснення ринкових угод. Для нас це також є вагомим визнанням з боку американського регулятора, який відповідає за нагляд, який дозволив нам працювати з клієнтами внутрішнього ринку США. Ми очікуємо, що покупка Prime Executions Inc. дозволить нам продовжити розширення нашого бізнесу, надаючи учасникам ринку США та Євразії кращі міжринковому фінансові можливості» прокоментував генеральний директор Freedom Holding Corp. Тімур Турлов. 

Холдинг придбав акції, які знаходяться в обігу Prime Executions Inc., в Ендрю Сильвермана і Деніела Тенді. Вони продовжать роботу як члени Ради Директорів компанії.

На посаду Президента і Головного виконавчого директора компанії Prime Executions Inc. призначений Роберт Вотзяк. Він має 30-річний досвід консультування на ринках капіталу і адміністративного керівництва, включаючи роботу на керівних посадах на NYSE. Роберт Вотзяк працював у компанії консультантом протягом останніх двох років і на посаді президента займеться подальшим розвитком бізнесу.


Довідка:

FINRA (Financial Industry Regulatory Authority), або Агентство з регулювання діяльності фінансових інститутів,   це одна з найбільших, незалежних регулюючих організацій у США. FINRA створена у 2007 році та контролює роботу понад 624 000 брокерів по всій країні, щодня аналізуючи мільярди ринкових подій. Агенство використовує інноваційні технології штучного інтелекту та машинного навчання, щоб уважно стежити за ринком і надавати істотну підтримку інвесторам, регулюючим органам, політикам та іншим зацікавленим сторонам.

Prime Executions Inc.   це брокерсько-дилерська компанія, зареєстрована Комісією з цінних паперів і бірж США. Є членом NYSE, NASDAQ, FINRA і SIPC. Компанія заснована у 1986 році і сьогодні має доступ до безлічі майданчиків для торгівлі. Додаткову інформацію про компанію можна знайти на вебсайті www.primexe.com.

Популярные статьи

Закажите бесплатную консультацию про услуги ООО «ФРИДОМ ФИНАНС УКРАИНА»