Freedom Holding Corp. став членом Американської торговельної палати в Україні

Freedom Holding Corp. став членом однієї з найактивніших і найвпливовіших громадських організацій — Американської торговельної палати в Україні (American Chamber of Commerce in Ukraine). 

Членство в АСС дасть можливість експертам Freedom Finance долучатися до комітетів та робочих груп, які створені для розв'язання важливих проблем бізнес-середовища. Представники нашої компанії також зможуть ділитися своїми експертними думками у публікаціях Палати та брати участь у різноманітних заходах організації.   

 «Те, що холдинг став членом Американської торговельної палати свідчить про  неабияку довіру до компанії та визнання нас як надійного партнера у фінансовому світі. Впевнена, що співробітництво в рамках організації допоможе нам розвивати фондовий ринок в Україні та підтримувати ініціативи з популяризації інвестування серед населення» — прокоментувала Марина Машковська, генеральний директор ТОВ «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА». 

Американська торговельна палата в Україні представляє понад 600 компаній-членів — найбільших інвесторів та міжнародних компанії, які працюють в Україні. З 1992 року структура доносить голос бізнесу до органів державної влади в Україні. 

Популярные статьи

Закажите бесплатную консультацию про услуги ООО «ФРИДОМ ФИНАНС УКРАИНА»