Остерігайтеся шахраїв, що видають себе за експертів Freedom Finance

2020-ий рік став рекордним за кількістю відкритих рахунків у Freedom Finance. Але разом з українцями, що цікавляться інвестуванням на фондовому ринку, активізувалися шахраї. До нашого контакт-центру почали звертатися люди, які стали жертвами злочинців. Шахраї представлялися експертами Freedom Finance та обманним шляхом отримували кошти.

 

Шановні клієнти, якщо до вас звертаються невідомі люди, які запевняють, що працюють у компанії Freedom Finance, але ви сумніваєтеся у цьому, будь ласка, перевірте інформацію. Ви можете переконатися, чи працює певна особа у Freedom Finance, та отримати реальні контакти наших менеджерів:

  • у контакт-центрі компанії за номером 4343;
  • у чаті на сайті ffin.ua/;
  • через наші соціальні мережі: instagram.com/freedom_finance_ua та facebook.com/ffin.ua;  
  • в офісі компанії у вашому місті (адреси філій є у розділі «Контакти»).

Якщо ви виявили у соціальних мережах шахраїв, які прикриваються нашим відомим серед людей брендом, повідомте нам. А також поскаржтеся на дії злочинців. Тут є інструкція, як це зробити. 


Ми пильно стежимо за тим, аби українці, які хочуть інвестувати, не потрапили до рук шахраїв. Компанія уже надіслала звернення до кіберполіції щодо злочинних дій певних осіб. Вони використовували бренд Freedom Finance, щоб вимагати у громадян грошові кошти, пропонуючи інвестувати ці гроші у цінні папери. Просимо всіх також бути обачними й повідомляти нам про найменші свої підозри. 



Завантажити пам'ятку у форматі pdf. 


Популярные статьи

Закажите бесплатную консультацию про услуги ООО «ФРИДОМ ФИНАНС УКРАИНА»