Момент для покупки мобільної платформи Digital Turbine?

Софтверна компанія Digital Turbine, Inc. (APPS, NASDAQ) опублікувала позитивний звіт і отримала позитивну оцінку Уолл-стріт. Проте, акції компанії в п'ятницю, 30 жовтня падали на 10%. Чи варто чекати нового періоду зростання APPS?

У другому кварталі 2021 фінансового року (закінчився 30 вересня 2020 г.) виручка Digital Turbine зросла на +116% рік до року до $70,9 млн. Чистий прибуток GAAP склав $0,4 млн, або $0,0 на акцію - з урахуванням придбання платформи Mobile Posse для з'єднання споживачів з певним контентом. Роком раніше у компанії був збиток $1,3 млн, або $0,02 на акцію. Виручка перевершила очікування Уолл-стріт, а прибуток - не досягнув прогнозних показників. Тим не менш, компанія продемонструвала позитивну динаміку.

Медійна платформа Digital Turbine була встановлена на більш ніж 60 млн пристроїв, і загальна аудиторія вже перевищила 500 млн пристроїв. Зростає попит на сервіси Digital Turbine з боку рекламодавців, які шукають нові канали доставки інформації споживачам. Крім того, Digital Turbine розумно розподіляє капітал і підтримує помірні витрати.

У третьому кварталі Digital Turbine чекає виручку $72- $75 млн, скоригований прибуток НЕ GAAP в діапазоні $0,15- $0,16 на акцію.

Аналітик інвестиційного банку Oppenheimer & Co. Тімоті Горан (Timothy Horan) назвав минулий квартал Digital Turbine одним з найуспішніших в історії. Аналітик відзначив ефективність платформи Digital Turbine, яка є одним з найбільш доступних способів доставки нових додатків на смартфони і розумні телевізори.

Таким чином, Digital Turbine не демонструє негативних ознак. У той же час, акції компанії в 2020 р продемонстрували ралі і коштують дорого, що могло стати причиною продажів в зв'язку з прагненням зафіксувати прибуток. Акції APPS вже відновлюють втрати. Торги 4 листопада акція APPS закінчила на позначці $37,3.

Популярные статьи

Закажите бесплатную консультацию про услуги ООО «ФРИДОМ ФИНАНС УКРАИНА»