Netflix в поточному році очікує на корекцію

У 2020 році на тлі пандемії COVID-19 Netflix Inc. (NASDAQ: NFLX) змогла різко збільшити кількість передплатників. Однак в поточному році компанія очікує на деяку стабілізацію попиту, оскільки соціальна активність через кілька кварталів може повернутися до норми, і попит на домашні розваги буде не таким сильним, як під час локдауна.

У короткостроковій перспективі Netflix може очікувати на уповільнений приріст клієнтської бази. Так, протягом перших шести місяців 2020 р. Netflix додала 26 млн користувачів, але в третьому кварталі приріст склав лише 2,2 млн (роком раніше було 6,8 млн). Очікується, що в четвертому кварталі, підсумки якого Netflix опублікує 19 січня, додасться близько 6 млн передплатників. Це знову ж таки буде уповільненням у порівнянні з четвертим кварталом минулого року, коли на платформу прийшло 8,8 млн нових глядачів. Однак незважаючи на уповільнення в двох останніх кварталах, за підсумками всього 2020 р. Netflix буде налічувати понад 200 млн передплатників.

За минулий рік акції NFLX подорожчали більш ніж на 45%. Але з початку поточного року акції подешевшали більш ніж на 7% і на торгах 15 січня коштували $497,98.

Популярные статьи

Закажите бесплатную консультацию про услуги ООО «ФРИДОМ ФИНАНС УКРАИНА»