Параметри IPO Biotech Oncorus, квартальний звіт Cal-Maine, інші новини Amazon, SINA Corp., Tesla та інших

Швидко зменшуються шанси на прийняття нового пакета фінансових стимулів перед виборами, проте ще не повністю зникли. Спікер Ненсі Пелосі заявила, що демократи незабаром представлять нову «пропозицію», додавши, що вона вважала за краще б, щоб більшість у Палаті представників прийняли реальну угоду, ніж просто проголосували за пакет, який точно не пройде через Сенат. Хоча в п'ятницю між Пелосі і міністром фінансів Стівеном Мнучіном були переговори, що зберігаються глибокі розбіжності за розміром пакета і дуже короткі терміни до виборів означають, що можливість прориву дуже мала.

Amazon.com Inc (NASDAQ: AMZN) заявив в понеділок, що 13 і 14 жовтня проведе своє щорічний захід Prime Day. 

Американський виробник нафти і газу Devon Energy Corp (NYSE: DVN) купить конкуруючу компанію WPX Energy Inc (NYSE: WPX) за $2,56 млрд, оскільки планує розширити свою присутність в Делаверській частині Пермського басейну. За умовами угоди WPX оцінюється в $4,56 за акцію, що всього на 2,7% вище, ніж ціна закриття акцій в п'ятницю. Угоди з невеликою премією або без неї стають нормою в нафтогазовій галузі, оскільки виробники шукають всілякі комбінації, щоб подолати спад попиту, викликаний коронавірусом, і падіння цін на вуглеводні.

Компанія Biotech Oncorus Inc. встановила умови свого ІРО акцій в понеділок, заявивши, що має намір запропонувати на ринок 5,8 млн акцій за ціною від $14 до $16 кожна. Компанія подала заявку на лістинг на біржі Nasdaq під тікером ONKR.

CarMax Inc. (NYSE: KMX) повідомила в понеділок, що відновила програму зворотного викупу акцій після припинення її в квітні через пандемію коронавірусу. Роздрібний продавець нових і старих автомобілів повідомив, що на викуп у нього зарезервовано понад $1,5 млрд.

Cal-Maine Foods Inc. (NASDAQ: CALM) повідомила про отримання в 1 кварталі збитку в розмірі $19,4 млн (40 центів на акцію) в порівнянні з $45,8 млн (94 цента на акцію) роком раніше. Виручка за звітний період підвищилася до $293 млн з $ 241 млн. Очікувався показник збитку на рівні 53 центів на акцію при виручці в $284 млн. Середня ціна дюжини яєць зросла на +4%.

Акції SINA Corp. (NASDAQ: SINA) подорожчали майже на +6% в понеділок вранці після того, як власник соціальної мережі Weibo заявив, що вирішив стати приватною компанією в рамках угоди на суму в $2,6 млрд. Китайська онлайн-медіа-компанія заявила, що домовилася про продаж за готівку з New Wave Holdings Ltd, фірмою, очолюваною генеральним директором SINA Чарльзом Чао. Ціна пропозиції складає $43,30 за акцію, що на +7,7% вище за ціну закриття 25 вересня.

Акції Tesla (NASDAQ: TSLA) в цьому році вже виросли більш ніж на +400%, але генеральний директор Ілон Маск сказав, що, на його думку, компанія «коштуватиме більше через 5 років».

«Якась критична маса ринку прийшла до висновку, що за Tesla майбутнє, - сказав Маск про зростання акцій його компанії. - Я вже заявляв, що ціни на акції були високими, і це було набагато раніше нинішнього рівня. Але також, якщо ви запитаєте мене, чи думаю я, чи буде Tesla коштувати більше, ніж зараз, через 5 років, то, думаю, так.»

Популярные статьи

Закажите бесплатную консультацию про услуги ООО «ФРИДОМ ФИНАНС УКРАИНА»