Шторми і зелена енергія стають довгостроковими драйверами Generac Holdings

Виробник генераторів Generac Holdings Inc. (NYSE: GNRC) отримав позитивний імпульс завдяки сильному звіту і коментарям з Уолл-стріт. При цьому компанія зберігає довгострокові перспективи на тлі змін клімату та розвитку відновлюваної енергетики.

Generac має великі перспективи на тлі глобального потепління і збільшення кількості аномалій, які вже стали серйозною проблемою для багатьох регіонів. Наприклад, середня швидкість вітру ураганів біля узбережжя Флориди, США, зросла вдвічі за останні кілька десятиліть. Відключення електрики через повені, урагани, снігопади та інші стихійні лиха стали звичною подією в багатьох регіонах планети.

Generac продає генератори і системи автономного живлення осель і малих підприємств. Крім того, компанія уклала партнерську угоду з постачальником послуг в сфері зеленої енергетики Sunnova Energy International Inc. (NYSE: NOVA). Компанії створюють автономну систему енергопостачання житлових будинків, яка включає акумулятор і можливість підключення вітро- і сонячних електростанцій. Широке поширення зеленої енергії вимагає резервування генерації, завдяки чому Generac може забезпечити збільшення продажів генераторів у майбутньому.

Акція GNRC на торгах 17 лютого коштувала $355,32.

Популярные статьи

Закажите бесплатную консультацию про услуги ООО «ФРИДОМ ФИНАНС УКРАИНА»