ІТ-компанія CoreLogic підтвердила переговори про продаж бізнесу

Компанія - постачальник ІТ-послуг CoreLogic, Inc. (CLGX, NYSE) підтвердила факт переговорів про можливий продаж бізнесу, що стало причиною зростання котирувань до $77,61 до середини торгів 29 жовтня. Станом на 02.11.2020 ціна скорегувалась до $76,40.

CoreLogic підтвердила, що взаємодіє з третьою стороною, розраховуючи на можливість продажу бізнесу за ціною не менше $80 за акцію. Поки ніяких рішень про угоду не прийнято, і немає гарантії, що продаж буде здійснений. Йдеться лише про намір, пошуку та вивчення можливих пропозицій.

Треба відзначити, що CoreLogic раніше отримувала пропозиції про продаж. У червні інвестиційні компанії Cannae Holdings Inc. і Senator Investment Group LP зробили пропозицію готівкою по $65 за акцію, що означало на той момент угоду вартістю близько $7 млрд. Керівництво CoreLogic планувало розглянути цю пропозицію і запросити фінансових консультантів.

В даний час невідомо, чи стосується дана заява до червневої пропозиції. Однак CoreLogic хоче продати акції дорожче, і це обгрунтовано зростанням акцій в 2020 р.

У CoreLogic великий портфель ІТ-рішень: від інструментів для страхування нерухомості до андеррайтингу. У цього набору є потенціал для створення комплексного рішення, яке може залучити великих клієнтів з диверсифікованим бізнесом, що дозволить збільшити прибуток компанії.

Основним напрямком для CoreLogic є ринок нерухомості в США, для якого компанія створює інструменти для пошуку варіантів покупки, управління продажем, страхуванням і т. д. Цей ринок може отримати додатковий імпульс, після завершення кризи COVID-19.

Популярные статьи

Закажите бесплатную консультацию про услуги ООО «ФРИДОМ ФИНАНС УКРАИНА»