Хто такий трейдер?

Трейдер — це фахівець, який виконує операції з фінансовими інструментами на біржових і позабіржових майданчиках. На відміну від брокера, який є сполучною ланкою між інвестором і фондовим ринком, трейдер не надає посередницькі послуги. Також, на відміну від власника компанії, він не займається виробництвом товарів.

 

Хто такий трейдер? Це спекулянт на біржі, який видобуває прибуток не з надання послуг або виготовлення продукції, а з торгівлі. Його завдання — купити дешевше й продати дорожче. Або укласти контракт на зниження чи підвищення ціни активу. Спекулянт заробляє на короткострокових і середньострокових угодах. Чим сильніша волатильність активу, тим більше він може отримати.

 

Хто такий трейдер на біржі? Це професійний торговець. Кожна угода супроводжується аналізом ситуації, пошуком короткострокових і довгострокових перспектив. У трейдера цінується рішучість, хороша реакція, аналітичний склад розуму, стресостійкість.

 

Трейдери можуть працювати в компаніях або тільки на себе. Завдяки розвитку інформаційних технологій і появі онлайн-бірж, сьогодні є можливість торгувати з комп'ютера в будь-якій точці світу.

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»