У чому суть стратегії «Купуй і тримай»?

Купівля активів передбачає отримання прибутку, і що більший прибуток, то краще. Але цей процес пов'язаний із ризиками втрати. І ймовірність таких ризиків пропорційна прибутковості.

 

Щоб убезпечити себе, інвестори диверсифікують свої інвестиційні портфелі, а щоб зібрати оптимальний портфель — вибирають торгові стратегії на біржі.

 

«Купуй і тримай»

 

Суть стратегії торгівлі на біржі зводиться до того, що інвестор вкладає гроші в довгострокову перспективу: від 15 років. Розрахунок на те, що з часом економіка зростає, тож вкладення за цей період обов'язково дадуть прибуток. Такого принципу дотримується й Воррен Баффет, а це авторитет у фінансовому світі.

 

Деякі інвестори називають цю стратегію «купив і забув», але аналітики ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА вважають це не зовсім правильним. Мінімізувати ризики в довгостроковій перспективі допомагає диверсифікація, але компанії в складі портфеля можуть стати збитковими. Тому переглядайте склад інвестиційного портфеля раз на пів року та редагуйте його. Підказкою стануть фондові індекси.

 

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»