ІРО NARI

Можливо отримати 45 %

Inari Medical Inc (NARI)

Завантажити звіт.pdf


Потенціал зростання: 45%

Цільова ціна: $ 23,2

Діапазон розміщення: $ 14- $ 16

 

21 травня відбудеться IPO компанії Inari Medical, виробника інвазивних медичних пристроїв для лікування венозних захворювань. Продукти компанії були використані для лікування більше 8500 пацієнтів в 600 лікарнях США. У 2019 було проведено понад 4600 процедур і в 1 кварталі 2020 року - 2400 процедур. Залучені кошти будуть використані для подальшого фінансування продуктів, досліджень і розширення комерційної діяльності.

 

 

Продукти Inari Medical. Продукти Inari Medical розроблені для специфічних захворювань венозної системи і лікування тромбозу глибоких вен і тромбоемболії легеневої артерії. ClotTriever отримав схвалення FDA в лютому 2017 року і використовується для видалення згустків з периферичних кровоносних судин а також, для лікування пацієнтів з тромбозом вен.


ClotTriever використовувався для лікування понад 3500 пацієнтів. Другий продукт FlowTriever - це перша система тромбоектомії для лікування легеневої емболії. Сама система використовується для нехірургічного видалення тромбів і емболій з кровоносних судин. У травні 2018 року був отриманий дозвіл від FDA, і з моменту дозволу лікування пройшло понад 3200 пацієнтів.

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»