ADC Therapeutics

Можливо отримати 56 %

IPO ADC Therapeutics (ADCT)

ADCT скачати звіт.pdf

Потенціал зростання: 56%
Цільова ціна: $ 28
Діапазон розміщення: $ 16- $ 18


14 травня відбудеться IPO компанії ADC Therapeutics, яка розробляє нові способи для лікування гемобластоза (пухлинні захворювання кровотворної та лімфоїдної тканин). Компанія планує залучити $ 125 млн для подальшого фінансування своїх розробок.

Про компанію. Компанія була заснована в 2011 році, після того як AstraZeneca придбала Spirogen за $ 200 млн. ADC Therapeutics відзначає свою сильну команду, яка має великий досвід роботи у великих компаніях: Ariad Pharmaceuticals, AstraZeneca plc, Bristol-Myers Squibb Company, Celgene Corporation, Daiichi Sankyo Company, Genentech, Genmab, ImmunoGen.

Станом на 31 грудня компанія заявила, що залучила $ 558,6 млн, загальна сума грошових коштів становить $ 115,55 млн. Найбільші акціонери компанії - Auven Therapeutics GP Ltd (41%), AstraZeneca UK Limited (6,7%), HPWH TH AG (10,6%) і Redmile Alpha LLC (5,7%).

Продукт компанії. У компанії всього 2 програми розробок: лікування гемобластоза (пухлинні захворювання кровотворної та лімфатичної тканини) і солідних пухлин (пухлина, що розвинулася не з клітин кровотворної системи). Компанія має патент на всі свої продукти, крім Cami (ADCT-301), так як співпрацює з Genmab A / S.

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»