Sumo Logic

Можливо отримати 35 %

IPO Sumo Logic

Завантажити звіт у pdf

IPO компанії Sumo Logic пройде 16 вересня, торги по акціях компанії почнуться в четвер 17 вересня на біржі NASDAQ під тікером SUMO.

Потенціал зростання: 35%

Ціновий діапазон: $17- $21

Sumo Logic - компанія, яка є піонером в області Безперервного Інтелекту - нової категорії програмного забезпечення, яке дозволяє організаціям будь-якого розміру вирішувати проблеми і використовувати можливості, що надаються цифровою трансформацією, сучасними програмами і хмарними обчисленнями. Платформа Sumo Logic для безперервного аналізу даних дозволяє організаціям автоматизувати збір, прийом і аналіз даних додатків, інфраструктури, безпеки і Інтернету Речей, щоб в лічені секунди отримати корисну інформацію. Безперервний Інтелект використовує можливості штучного інтелекту і машинного навчання і надається у вигляді багатокористувацької хмарної служби, яка дозволяє організаціям швидше доставляти клієнтам надійні додатки і цифрові сервіси, захищає від сучасних загроз безпеки і послідовно оптимізує бізнес-процеси в режимі реального часу.

Штаб-квартира Sumo Logic розташована в Сан-Франциско, штат Каліфорнія. Компанія була заснована в 2010 році. За останні 12 місяців Sumo Logic отримала $169,8 млн. виручки і $100,5 млн. чистого збитку.

Діапазон ціни визначений в $17- $21, до розміщення буде запропоновано 14,8 млн. акцій. Обсяг передбачуваного залучення коштів в ході IPO, при розміщенні по верхній межі діапазону, може скласти $310,8 млн. Капіталізація компанії при ціні $21 за акцію складе близько $2,07 млрд.

Провідними андеррайтерами по угоді виступлять Morgan Stanley, J.P. Morgan, RBC і Jefferies Group.

Дедлайн прийому заявок: 15.09.2020 до 20.00

ІРО: 16.09.2020

Торги: 17.09.2020

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»