ZoomInfo Technologies

Можливо отримати 30 %

IPO ZoomInfo Technologies (ZI)

Завантажити огляд.pdf

 

Потенціал зростання: 30%

Цільова ціна: $ 23,4

Діапазон розміщення: $ 16- $ 18

 

3 червня відбудеться IPO компанії ZoomInfo Technologies - розробника аналітичної платформи для маркетингових компаній. Компанія раніше була відома як DiscoverOrg і отримала нову назву в лютому 2019 роки після придбання Zoom Information за $ 760 млн. 

 

Платформа ZoomInfo. Платформа ZoomInfo допомагає знайти цільових клієнтів, отримати оновлені прогнози потенційних клієнтів, відслідковувати сигнали про готовність покупки і цикл угоди. Таким чином, продукти ZoomInfo допомагають компаніям ідентифікувати потенційних клієнтів при продажу своїх продуктів або послуг. 

 

Дана платформа інтегрована в CRM, Marketo, HubSpot, Microsoft Dynamics, Oracle Sales Cloud і ряд інших часто використовуваних інструментів для маркетингу і продажів. Платформа надає огляд на понад 14 млн компаній і 100 млн фахівців. Також платформа доповнює ці дані, включаючи, наприклад, кадрові перестановки, плановані інвестиції компанії, технології, які використовуються компанією, новини компанії. До того ж ZoomInfo інтегрує дані своїх клієнтів.

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»