SelectQuote, Inc

Можливо отримати 34 %

ІРО SelectQuote, Inc (SLQT)

Завантажити звіт.pdf



Потенціал зростання: 34%

Цільова ціна: $ 25,4

Діапазон розміщення: $ 17- $ 19


 21 травня відбудеться IPO компанії SelectQuote, розробника страхової платформи, яка дозволяє порівнювати страхові поліси від різних постачальників, наприклад, American International Group, Prudential Financial Inc і Liberty Mutual.
 

Чим займається SelectQuote. Компанія SelectQuote була заснована в 1985 році і стала першою платформою DTC на біржі страхування життя в США. SelectQuote є дистриб'ютором страхових полісів, сама компанія не страхує споживачів. SelectQuote заробляє за рахунок комісійних від партнерів по страхуванню. Технологія компанії дозволяє споживачам легко порівнювати ціни і варіанти полісів від 50 провідних страхових компаній США. Крім того, оскільки компанія не є емітентом страхового поліса для споживача, SelectQuote не несе ризиків андеррайтингу.
 

Як працює технологія SelectQuote Inc. Технологія компанії безперервно відстежує компанії і страхові продукти для аналізу і вибору конкретних продуктів для потенційних клієнтів. Також платформа в режимі реального часу оцінює переваги різних продуктів за шкалою від 1 до 10, після чого направляє страховий продукт до найбільш підходящого страхового агента або клієнта.

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»