Freedom Holding Corp. повністю припинив роботу в рф

 

27 лютого 2023 року Freedom Holding Corp. (FRHC) оголосив, що завершив процес виходу холдингу з російського бізнесу. Центральний банк рф погодив договори про відчуження прав власності холдингу на російські компанії, які були підписані ще 17 жовтня минулого року. 

Freedom Holding Corp. оголосив про намір виключити російські дочірні компанії ТОВ «Інвестиційна компанія Фрідом Фінанс» і ТОВ «ФФІН Банк» у відповідь на широкомасштабні військові дії росії проти України 31 травня

Договори купівлі-продажу бізнесу на суму $140 млн у жовтні підписали з Максимом Повалішиним, який раніше обіймав посаду заступника генерального директора та члена ради директорів ТОВ «Інвестиційна компанія Фрідом Фінанс». З того часу російські компанії провели ребрендинг та розвиваються самостійно. 

«Наразі ми зосереджені на зміцненні глобальної присутності холдингу. У рамках цієї стратегії Freedom продовжує посилювати позиції на ринках СНД, насамперед у Казахстані. Крім того, для розширення міжнародної присутності ми купили інвестиційний банк Maxim Group LLC та його дочірню компанію Maxim Financial Advisors LLC. Ще один важливий напрямок розвитку холдингу — цифровізація банківських та брокерських послуг, залучення міжнародних, зокрема європейських, клієнтів на наші онлайн-сервіси. Серед пріоритетів нашої команди залишається постійне розширення лінійки продуктів», прокоментував завершення угоди СЕО Freedom Holding Corp. Тімур Турлов.

З першого дня повномасштабної війни в Україні Freedom Holding Corp. та особисто Тімур Турлов активно підтримують населення України. Загальна сума фінансової допомоги сягає €12 млн, які направили на гуманітарну допомогу, закупівлю реанімобілів, медичного обладнання тощо.

 

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»