Freedom Holding придбав конференц-платформу для компаній малої капіталізації LD Micro

 

Freedom U.S. Markets LLC, дочірня компанія Freedom Holding Corp. (FRHC), повідомляє про завершення угоди з придбання компанії LD Micro, що належить SRAX Inc. Сума винагороди включає $4 млн грошових коштів і прості акції FRHC на суму $4,3 млн.

LD Micro ㅡ найбільша платформа з організації конференцій для компаній малої капіталізації. Найбільші івенти: Invitational та Main Event, які проходять щороку в Лос-Анджелесі. У заходах регулярно беруть участь понад 200 компаній та тисячі інвесторів. За останні 15 років конференції LD Micro відкрили інвесторам та лідерам думок такі компанії: ХPEL, Celsius Holding, Compass Diversified Holdings, Piedmont Lithium та ін. 

Крім того, 2015 року LD Micro запустила перший індекс компаній мікрокапіталізації (LDMi), який є одним із найточніших індикаторів внутрішньоденної торгової активності в акціях північноамериканських компаній із капіталізацією від $50 млн до $300 млн.

Свого максимуму LD Micro досягла у лютому 2021 року на позначці $4585,64. Протягом останніх трьох років індекс у середньому зріс на 43,8%.
 

Тімур Турлов, головний виконавчий директор Freedom Holding Corp.

«Я познайомився з LD Micro ще у 2018 році, коли вперше взяв участь у конференції Main Event і був під великим враженням. Сьогодні, через кілька років, компанія стає частиною нашого холдингу. Упевнений, що ця купівля дасть додатковий імпульс для розвитку брокерського бізнесу FRHC».

Роберт Вотзяк, президент та головний виконавчий директор Freedom Capital Markets:

«Ми бачимо можливості для синергії між LD Micro та платформою Freedom. Плануємо розширити пропозиції індивідуальних та диференційованих послуг для клієнтів, інвесторів та зацікавлених сторін. Пізніше компанія LD Micro пройде процедуру ребрендингу».

У найближчі роки SRAX продовжить виступати як ексклюзивний партнер зі стрімінгу заходів LD Micro та забезпечувати якісне охоплення міжнародної аудиторії за допомогою платформи Sequire.

 

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»