Клієнтам Фрідом Фінанс Україна

У зв'язку з тим, що ТОВ «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА» внесено до підсанкційного списку РНБО, наразі ми обмежені у своїй діяльності. Накладення обмежень вважаємо механічною помилкою, тому вже надали до відповідних державних органів України пакет документів для оскарження рішення. Сподіваємося, що вже невдовзі зможемо вповні відновити стабільну роботу.

Всі активи, які українські інвестори купували через ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА та які зберігаються у нашій депозитарній установі, безапеляційно належать клієнтам на підставі повного права власності. Ми на 100% підтверджуємо свою готовність виконувати перед клієнтами всі взяті на себе зобов'язання та зараз робимо все можливе для цього. 

Накладення санкцій на ТОВ «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА» стало несподіванкою для нас та всієї системи фондового ринку загалом, тому пошук рішення може зайняти певний час. До того моменту підтримуємо кожного нашого клієнта та залишаємося на зв’язку: можна телефонувати інвестиційним експертам і звертатися за допомогою до контакт-центру. 

Щойно у нас буде більше інформації, то одразу повідомимо. 

 

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»