Рейтинги дочірніх компаній Freedom Holding Corp. підвищили до рівня «B/B»

 

Міжнародна рейтингова агенція S&P Global Ratings підвищила довгострокові кредитні рейтинги Freedom Finance Europe та інших дочірніх компаній Freedom Holding Corp. до рівня «B/B» зі «стабільним» прогнозом. Довгострокові кредитні рейтинги Freedom Holding Corp. (FRHC) агентство підтвердило на рівні «B-». 

В S&P Global Ratings вважають, що ризики для Freedom Holding Corp. (FRHC), пов'язані з накладанням санкцій, знизилися після повного завершення роботи та виходу бізнесу з рф. При цьому холдинг зберіг високу прибутковість із рентабельністю капіталу на рівні 30% за 9 місяців, які завершилися 31.12.2022. 

Прогноз «Стабільний» за рейтингами компаній групи підтверджують очікування, що у найближчі 12-18 місяців група збережу свою високу здатність генерувати прибуток і підтримувати при цьому адекватні показники капіталізації в ході придбання нових активів. 

Крім Freedom Finance Europe – європейського підрозділу Freedom Holding Corp. (FRHC) – підвищення рейтингів торкнулося казахстанських компаній АТ «Фрідом Фінанс», Freedom Finance Global PLC та АТ «Банк Фрідом Фінанс Казахстан».

 

Популярні статті

Замовте безкоштовну консультацію щодо послуг ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»